Bemutatkozás

Gyógyszertárunk Szentendre város központjában a Szakrendelő és a Háziorvosi rendelő szomszédságában található. Családi vállalkozásun 1991-ben a Paprikabíró utcában indult, majd 2011-ben átköltöztünk a Kanonok utcába. A szinte mindenki által ismert szentendrei gyógyszerész - Zsófika - keze alatt a szakmai alázatot és a betegek felelősségteljes kiszolgálását tanultam meg. Mai napig is a legfontosabbnak azt tartom, hogy pácienseinkhez mindig legyen egy kedves szavunk, mosolyunk. Lelkes, kedves, szolgálatkész csapatunk segítőkészségét sokan megtapasztalták már patikánkban.

 

Sok beszállítóval állunk közvetlen kapcsolatban, így ha éppen nincs a keresett termék, rövid határidővel /24 órán belül/ tudjuk vállalni beszerzését. Laboratóriumunk folyamatosan működik. Nagyon sok magiszrális terméket előre készítünk, így a beteg gyakran azonnal megkapja a felírt kenőcsöt, kúpot, kanalas orvosságot, stb. – nem kell visszajönnie értre. Egyedi receptúrák elkészítését rövid határidővel vállaljuk!

 

Nagy sikerűek a saját készítésű, igen kedvező árfekvésű kozmetika termékeink. Akciós kiadványunk közel 100 termékkel, postaládába terjesztve minden hónap elején jelenik meg. Érdemes követni Facebook oldalunkat is, ahol az ügyeleti rendről, aktuális akciókról találnak információt.

 

Célkitűzésünk: egy pillanatra megállni rohanó világunkban és egymásra figyelni.

 


Szeretettel várjuk patikánkban:

Vargáné dr. Hegedűs Ágnes
gyógyszertárvezető